Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun

Beställ Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun inom kategorin Assietter.

Produktinformation

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter.

Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen! Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Cilio

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från SOEHNLE

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Joseph Joseph

Se alla produkter