Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Rökfärgad

Beställ Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Rökfärgad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 22,5 cm Rökfärgad inom kategorin Assietter.

Produktinformation

Glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till förrätt eller som mindre lunchtallrik. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

Magnor - Linen Assiett 21 cm Beige

Med ett vackert mönster som har effekten av linnetyg presenterar Magnor Linen Assiett, med en diameter på 21 cm.Porslinsserien är designad av inredaren Halvor Bakke och består av sju delar, stilren och vacker på ditt bord i ljusa färger med en kant som påminner om linnetyg, därav namnet.

Halvor Bakke har hämtat sin inspiration från naturen och de ljusa interiörerna. Han har alltid varit förtjust i linne och själva trycket har överförts direkt från ett linnetyg i linneskåpet hemma hos honom på lilla gården Trae i Stavern. Resultatet är vackert, tidlöst och funktionellt porslin som passar till frukost, lunch, middag och kvällsmat. Linen bjuder in till trevlig dukning, mysiga samtal och är lika trevlig en vacker sommardag vid havet som en vinterkväll i fjällen.

Linen-serien består av mugg 30 cl, fat 21 cm, platt tallrik 27 cm, djup tallrik 20 cm, müsliskål 15 cm, skål 23 cm och stor skål 31 cm.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Dexam

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Iittala

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Vintage

Se alla produkter