Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad

Beställ Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad inom kategorin Assietter.

Produktinformation

Liten glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till dessert eller förrätt. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Sand -27%

Med denna fina tallrik från PotteryJo och serien Daria blir din dukning dekorativ och elegant. Detta är en lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea. Den har en vacker kant runt om och tål både mikro och kan köras i diskmaskinen. Att ha fint porslin därhemma att äta på ger guldkant på tillvaron, vardag som fest.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kitchenaid

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Hay

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter