Sidan innehåller annonslänkar

&klevering - Mirror Ask 8x6 cm Grå

Jämför produkt &klevering - Mirror Ask 8x6 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten &klevering - Mirror Ask 8x6 cm Grå i kategorin Askar här hos oss.

Produktinformation

Liten ask i spegelglas från Klevering, perfekt som förvaring av smycken, nycklar eller godsaker. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Sand/Shell

En stilren Bonbonniere i den större modellen från Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.

Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i. Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Askar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Blomus

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Leksaker

Leksaker från Sebra

Se alla produkter