Aida - Raw Bonbonnière 12 cm Northern Green

Jämför produkt Aida - Raw Bonbonnière 12 cm Northern Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Bonbonnière 12 cm Northern Green i kategorin Dekorationer här hos oss.

Produktinformation

Liten skål med lock, tillverkad av stengods. Burken passar bra till plockgodis eller småsaker.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller.

Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin.

Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ugnsformar

Ugnsformar från Arabia

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Design Letters

Se alla produkter