Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler

Jämför produkt Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler i kategorin Äggredskap här hos oss.

Produktinformation

Serveringsbricka med plats för två XXL äggcoddlers, så att dina ägg kan serveras utan att välta. Brickan är tillverkad av bambu och blir en snygg inredningsdetalj på det dukade bordet.

Äggcoddlers säljs separat. Äggcøddler är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill

På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!

Se gärna också

Äggcøddler - Serveringsbricka för 4 coddler -25%

Serveringsbricka med plats för fyra äggcoddlers, så att dina ägg kan serveras utan att välta. Brickan är tillverkad av bambu och blir en snygg inredningsdetalj på det dukade bordet.

Äggcoddlers säljs separat.

Äggcøddler är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill. På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter