Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Äggkopp Grå oglaserad

Jämför produkt Aida - Raw Äggkopp Grå oglaserad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Äggkopp Grå oglaserad i kategorin Äggkoppar här hos oss.

Produktinformation

Äggkopp i stengods, perfekt till frukostägget.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Se gärna också

WMF - McEgg Äggkopp med Sked Blå -25%

Äggkoppen McEgg från WMF glider in på frukostbordet med hammare och sked i sin hand. Den här häftiga äggkoppen kommer göra frukosten roligare och lättare för barnen. Du använder den genom att banka sönder äggets skal med hammaren som du sen lägger i McEggs keps för att till sist greppa tag om skeden och njuta av ägget. En mycket praktisk äggkopp som går att diska i diskmaskin och passar barn i åldersgruppen 3+.

WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Hay

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Cooee

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter