Sidan innehåller annonslänkar

Äggkopp Rostfritt Stål Guld

Jämför produkt Äggkopp Rostfritt Stål Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Äggkopp Rostfritt Stål Guld i kategorin Äggkoppar här hos oss.

Se gärna också

Arabia - Huvila Äggkopp 4 cl 2-pack Rosa/vit -28%

Äggkopp 2-pack från Arabia gör frukosten till en härlig stund. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.
Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Iittala

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Posters och ramar

Posters och ramar från Oyoy

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Lyngby Porcelain

Se alla produkter