Sidan innehåller annonslänkar

Äggkokare elektronisk styrning svart

Jämför produkt Äggkokare elektronisk styrning svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Äggkokare elektronisk styrning svart i kategorin Äggkokare här hos oss.

Se gärna också

Caso - Äggkokare/Ångmaskin ED10 Rostfri

Äggkokare ED10 från Caso är multifunktionell maskin som kan användas både som äggkokare och ångmaskin. Förbered lyxfrukost för hela familjen och koka både dina ägg såväl som mjuk beredning av potatis, grönsaker eller fisk.

Justera enkelt reglaget och anpassa tillagningstiden för önskat resultat. Materialet är av rostfritt stål och den elektroniska LED-indikatorn underlättar användningen och tillför en exklusiv design.

Casos äggkokare ED10 har plats för kokning av 8 ägg åt gången och med ångkokaren kan du steama dina råvaror samtidigt. När tillagningstiden är slutförd ger maskinen en akustisk signal för att låta dig veta att din mat är klar.

Maskinen levereras med en mätkopp med äggpiercer och har ett avtagbart äggstöd för simpel rengöring. Den funktionerar med tidig avstängning och ger därför ingen torrkokning och minimerar chansen för dåliga dofter och bakning av vatten rester.

Fyll maskinen med vatten efter manualens beskrivning, sätt in dina ägg eller andra råvaror vid ångkokning och välj önskad konsistens på tillagningen, sedan sköter maskinen resten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Craft

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Fiskars

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Stelton

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Orrefors

Se alla produkter