Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler

Beställ Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler inom kategorin Äggdelare.

Produktinformation

Serveringsbricka med plats för två XXL äggcoddlers, så att dina ägg kan serveras utan att välta. Brickan är tillverkad av bambu och blir en snygg inredningsdetalj på det dukade bordet.

Äggcoddlers säljs separat. Äggcøddler är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill

På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!

Se gärna också

GastroMax - Äggdelare/-Klyftare 12 cm -25%

GastroMax Äggdelare. Snygg och kompakt design i svart utförande, tillverkad av BPA-fri plast med skärtrådar av rostfritt stål. Koka några hårdkokta ägg och ställ fram tillsammans med äggklyftaren på frukostbordet för en trevlig start på dagen.

Låt dig inte luras av namnet, äggdelaren har många användningsområden. Skiva mindre frukter, svamp, mozarella, kokt potatis med mera - snabbt och enkelt.

- Kan diskas i maskin

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Denby

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Gerbera

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Pillivuyt

Se alla produkter
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Le Creuset

Se alla produkter