Sidan innehåller annonslänkar

Äggcøddler - Äggcoddler XXL

Jämför produkt Äggcøddler - Äggcoddler XXL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Äggcøddler - Äggcoddler XXL i kategorin Äggdelare här hos oss.

Produktinformation

ÄGGCØDDLER XXL är en stor porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter.

Se gärna också

Westmark - Duplex Äggskärare -13%

Med Duplex äggskivare från tyska Westmark skivar du äggen i perfekta jämna skivor. Det perfekta hjälpmedlet för att få fina äggskivor att garnera smörgåstårtan eller räkmackan.Lägg ägget på plats och tryck ned överdelen med ståltrådarna, enkelt och smidigt. En högkvalitativ produkt med lång hållbarhet.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Mitt & ditt

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter